Subject page

This page lists information about subject http://linked.toerismevlaanderen.be/id/descriptions/8dc66501-e37d-11ed-b6ca-e5a176a460b1 by displaying relations and properties


Properties and relations

Direct links from the subject.

Property Value
8dc66501-e37d-11ed-b6ca-e5a176a460b1
Lode De Roover brengt smaken van over de hele wereld samen in zijn keuken. Hij gebruikt zowel lokale Oosterscheldepaling als ongewone ingrediƫnten, zoals kaviaar van zee-egel en sukadecitroen. Je vindt Aziatische en mediterrane invloeden terug in de keuken van Fleur de Lin. Maar pin Lode hier niet op vast, hij kook namelijk naargelang zijn humeur.
Pure dishes with experimental garnishes in a former flax factory. Chef Lode De Roover blends flavours from all ofer the world in his creations. He uses local Oosterschelde eel as well as unusual ingredients, such as sea urchin caviar and cedrat lemon. Openings hours: Closed on Monday & Tuesday.

Resultaten 1 - 4 of 4

References

Inverse links to the subject.